wie we zijn

Boeien, binden en blij maken is wat wij nastreven als wij met jouw event aan de slag gaan. Een uniek event dat activeert en de zintuigen prikkelt, met de juiste toon, een fijne smaak en een mooi thema. 

Kan niet, bestaat niet. Met die gedachte en met een gezond inlevingsvermogen houden wij het grote geheel en de essentiële details in de gaten en zorgen wij ervoor dat alles op zijn plek valt. Wij ontzorgen met een geen gezeur garantie. Met aandacht voor jouw specifieke wensen bedenken we, pakken we aan en realiseren we iets onvergetelijks binnen het budget.

Hans van Wijk

Spullenbaas, dirigent & duizendpoot

Weet als geen ander dat een goed idee puike uitvoering vereist.
Geeft ‘Geen-Gezeur-Garantie’.

+31 6 54 908 908
hans@projecthouse.nl

In de afgelopen 21 jaar hebben we veel mogen creëren. Denk aan personeelsfeesten, open dagen, roadshows, events bij de start van een verkoop of bouw, het bereiken van het hoogstepunt of een oplevering. Maar ook meet & greets, kennissessies, workshops, beursdeelname en talent pool party’s. Hiermee hebben we voor onze opdrachtgevers de relaties binnen, en met hun organisatie versterkt en dragen wij bij aan het behalen van de commerciële doelstellingen.

Onze opdrachtgevers