Project House – Events & more…. Gaat een partnership aan met Jeroen Wooning

25 maart 2019

Vanaf begin dit jaar focust Jeroen zich vanuit 45°NB met veel energie op bedrijven die klanten en collega’s willen behouden en aantrekken. Hij is er, net als ik, van overtuigd dat live events sterk bijdragen aan deze doelstelling en daarom is een samenwerking tussen Jeroen en Project House een logische stap

Zelf ben ik een bevlogen event professional met meer dan 20 jaar ervaring. Met veel energie, zorg, aandacht en inlevingsvermogen heb ik het bedrijf van mijn vader gebracht waar het nu staat. Jeroen kan zich in deze werkhouding zeer goed vinden en wil daar zijn steentje aan bijdragen. Daarnaast en niet onbelangrijk, Jeroen is een sympathieke vent met wie ik graag ga samenwerken.

Jeroen en ik gaan elkaar versterken door onze krachten, kennis en netwerken met elkaar te combineren. Wat Project house al 20 jaar doet voor o.a. project ontwikkelaars en bedrijven in de zorg (zie www.projecthouse.nl/opdrachtgevers), gaan we ons nu ook doen voor bedrijven in het netwerk van Jeroen. Zodat de professionele live events gaan bij dragen aan de doelstellingen van deze bedrijven om nog aantrekkelijker te worden. Om een bedrijf te zijn waar men graag voor werkt én mee wil werken.

Met trots presenteren we dan ook onze propositie:
Boeien, binden en blij maken is wat wij nastreven als wij samen met enthousiaste mensen uit jouw bedrijf een event creëren. Een uniek event dat activeert en de zintuigen prikkelt, met de juiste toon, een fijne smaak en het mooiste thema.

Kan niet, bestaat niet. Met die gedachte en met een gezond inlevingsvermogen houden wij het grote geheel en de essentiële details in de gaten en zorgen wij ervoor dat alles op zijn plek valt. Wij ontzorgen met een geen gezeur garantie. Met aandacht voor jouw specifieke wensen bedenken we, pakken we aan en realiseren we iets onvergetelijks binnen het budget.

In de afgelopen 21 jaar hebben we veel mogen creëren. Denk aan roadshows, workshops, beurzen, start verkoop, start bouw, opleveringen, personeelsfeesten, kennis sessies, interne motivatie bijeenkomsten, open dagen, meet & greets en talent pool parties. Hiermee hebben we voor onze opdrachtgevers de relaties binnen en met hun organisatie versterkt en daarmee de commerciële doelstellingen helpen te behalen.
Wij hebben in ieder geval enorm veel zin in deze samenwerking en we komen graag vertellen hoe onze events bij kunnen dragen aan jouw doelstellingen. Neem een kijkje op onze nieuwe site www.projecthouse.nl. Graag maak ik een afspraak met je, bel me op 06 54 909 908 of mail naar hans@projecthouse.nl

Meer weten?

Hans van Wijk

Hans van Wijk

Spullenbaas, dirigent en duizendpoot

Weet als geen ander dat een goed idee puike uitvoering vereist. Geeft ‘Geen-Gezeur-Garantie’.

+31 6 54 908 908
hans@projecthouse.nl